Træskulpturer

- og andre bestillingsopgaver

I sommeren 2015 arbejdede jeg på denne legeskulptur til Tårnby Bypark. En 2 meter lang flodhest af egetræ. Her er et link til mit facebook album der viser flere billeder af processen:               https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153240415128003&type=1&l=9ecfeeb3ce

Jeg tilbyder udsmykningsopgaver af forskellig art. Gennem de seneste 20 år har jeg forvandlet mange træstammer til skulpturer og relieffer. Jeg har lavet indendørs og udendørs udsmykninger til offentlige institutioner og mindre udendørs skulpturelle projekter in situ for privatpersoner. Det hele startede med at de Danske elmetræer blev syge og skulle fældes. Jeg blev inspireret til at omforme disse døde træer til skulpturer, der ofte stadig stod på rod mens jeg arbejdede med dem med motorsav og stemmejern.

Der er idag ikke flere elmetræer tilbage i Danmark, og skulpturelt arbejder jeg mest med fx egetræ eller thuja. Træsorter der kan holde mange år udendørs.

Nedenfor ses transport og opsætning af en 5 meter høj lærketræs giraf. Giraffen blev sat op i Knuthenborg Safaripark i 2005 og er der stadig.

 

 

I foråret 2012 bestilte Skovrider Søren Paludan en egetræs ugle til Kærehave skov i Ringsted. Uglen står ved indgangen til Skoven. Se billeder nedenfor.

 

 

Tre elmetræs "æg", lavet til National Park Vadehavet, 2002

 

 

Ravna, lavet til Kunstforeningen Ravnen's 10 års jubilæum. Elmetræ, ca 100cm høj. 2005

 

Kysser en frø, til friluftscenen Hylddalen Maribo, 2003

 

Jeg tilbyder vægmalerier til private eller offentlige institutioner. Nedenfor ses en jungle, som jeg i 2014 malede til papegøjen Jagu. Jagus ejere bestilte mig til at udføre dette maleri i deres stue hvor papegøjen bor.